Apurahan, stipendin tai avustuksen hakeminen

Tällä sivulla hakuaikana esillä olevalla lomakkeella voitte jättää tukihakemuksen Minela Säätiölle apurahasta, stipendistä tai avustuksesta.

Ennen hakemuksen jättämistä hakijan tulee tutustua Minela Säätiön tukimuotoihin.

Säätiö esikäsittelee hakemuksen hakuajan päätymisen jälkeen ja ilmoittaa hakijalle, että tarvitseeko säätiö mahdollisesti lisätietoja. Varsinainen päätös ilmoitetaan hakijalle hakuajasta riippuen, joko kesäkuun loppuun mennessä tai vuodenvaihteeseen mennessä. Myöntämämme apurahat yksittäisille henkilöille tai perheille ovat korkeintaan 300 - 900 euroa. Yhteisöille myönnettävät avustukset ovat korkeintaan 5000 euroa.

Kevään avustushaku järjestetään 1.3-31.3. Painotamme kevään avustushaussa myönnettävissä avustuksissa lasten ja nuorten liikunnallisiin harrastuksiin tehtyjä tukihakemuksia. Avustuspäätökset tehdään ennen juhannusta.

Syksyn avustushaku järjestetään 1.9-30.9. Painotamme syksyn avustushaussa myönnettävissä avustuksissa lasten ja nuorten kulttuurin harrastamista ja osallisuutta edistäviä tukihakemuksia. Avustuspäätökset tehdään ennen joulua.

Ethän kerro hakemuksessasi yksityiskohtaisesti arkaluontoisia terveystietojasi.

Tutustu Minela Säätiön tietosuojaselosteeseen